LOTTE 
ADVOCAAT

Volg mij ook op social media!

FOTOGRAAF 

Mijn naam is Lotte, en ik ben een gepassioneerde fotograaf met veel creativiteit. Mijn reis begon bij het Nimeto in Utrecht, waar ik mijn eerste stappen zette als ruimtelijk vormgever. Al snel ontdekte ik mijn liefde voor het creëren van visuele verhalen en besloot ik naar Akademie Vogue in Amsterdam te gaan, waar ik meer leerde over fotostyling.

Ik wist dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen en mijn passie voor fotografie wilde perfectioneren. Daarom koos ik ervoor om mijn creatieve avontuur voort te zetten aan de Fotovakschool in Rotterdam.

Door de jaren heen heb ik mijn artistieke vaardigheden verfijnd en mijn eigen unieke stijl ontwikkeld. Met een oog voor detail en een gevoel voor kleuren en composities, breng ik jouw visie tot leven.

Met de ervaring die ik in de praktijk heb opgedaan, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik geen specifieke richting wil kiezen. De diversiteit in fotografie spreekt me enorm aan, en ik vind het leuk  om een breed scala aan onderwerpen vast te leggen. Of het nu gaat om sfeervolle interieurs, het vangen van menselijke emoties of het presenteren van producten in hun beste licht, elke shoot is een nieuw avontuur!

Ik kijk ernaar uit om het perfecte plaatje met jou te maken!
ZULLEN WIJ SAMENWERKEN?

bericht
telefoonnummer
Email
naam